KARALAHANA yapraklarını haşlayıp, saplarından ayırın. Mısır yarmasını kısık ateşte 2-2.5 saat haşlayın ve süzün. Kıyma, mısır yarması, ince kıyılmış soğan, rendelenmiş domates, salça ve sütü derin bir kaseye alıp, karıştırın. İnce kıyılmış taze nane, tuz ve pulbiber ekleyin. Bütün malzemeyi tekrar karıştırın. Karalahana yaprağının içine sarma harcından 1 çorba kaşığı koyun ve sarın. Karalahana ve sarma harcı bitene kadar işleme devam edin. Sarmaları bir tencereye dizin. Tereyağı ve üzerine çıkacak kadar sıcak su koyun. Kısık ateşte 40-45 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.