Karnabaharlı Et Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ETİ ince uzun şeritler halinde doğrayıp bir kaba alın. Üzerine pulbiber ve sarmısak ekleyip karıştırıp, kenara alın. Diğer taraftan bir tencereye bol su koyup, üzerine tuz ekleyin. Kaynamaya başlayınca çiçeklerine ayırdığınız karnabaharı 5 dakika haşlayıp süzün. Soğuk sudan geçirin ve kenara alın. Zeytinyağını bir tavaya alıp kızdırın. Üzerine eti koyup suyunu salıp yeniden çekene kadar sote edin. Karnabahar, et suyu, mısır nişastası, limonsuyu, tuz ve karabiber ekleyin. Kapağı kapalı olarak suyunu çekinceye kadar pişirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.