PİRİNCİ yıkayıp tuzlu suda haşlayın ve kenara alın. Tereyağını eritip piyazlık doğradığınız soğanı pembeleştirin. Kıymayı ekleyin. Birkaç dakika kavurduktan sonra kalan malzemeleri de ilave edin ve 5 dakika birlikte kavurun. Haşlanmış pirinci karışıma katıp 2-3 dakika çevirin. Kavunların üst kısımlarını çıkartıp içlerini bir kaşık yardımı ile çok ince olmayacak şekilde boşaltın. İç harcı kavunlara paylaştın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Bir tavaya tereyağını koyup kavunların içinden çıkan parçaları soteleyin. Maydanoz ve pulbiber ekleyin. Hazırladığınız kavunlu karışımı dolmaların yanına koyarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.