Kestaneli Kuzu Eti
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kuzu etini kuşbaşı doğrayın. Eti tereyağı ile birlikte bir tencereye alıp soteleyin. Soğanları yemeklik doğrayıptencereye alın ve eti kavurmaya devam edin. Unu yarım su bardağı sıcak suda karıştırarak eritip etin üzerine gezdirin. Eti kısık ateşte 50 dakika pişirin. Haşlanmış kestane, kestane püresi,tuz, karabiber, tarçın, portakal suyu, bal ve rendelenmiş portakal kabuğunu da ilave edip karıştırın. Kısık ateşte 10 dakika daha pişirip sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
- Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
- 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL