Kestaneli Kuzu Eti

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuzu etini kuşbaşı doğrayın. Eti tereyağı ile birlikte bir tencereye alıp soteleyin. Soğanları yemeklik doğrayıp
    tencereye alın ve eti kavurmaya devam edin. Unu yarım su bardağı sıcak suda karıştırarak eritip etin üzerine gezdirin. Eti kısık ateşte 50 dakika pişirin. Haşlanmış kestane, kestane püresi,
    tuz, karabiber, tarçın, portakal suyu, bal ve rendelenmiş portakal kabuğunu da ilave edip karıştırın. Kısık ateşte 10 dakika daha pişirip sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.