Öncelikle soğanı küçükçe doğrayın. Tereyağını eritip, soğanı yağda kavurun. Salçayı ekleyip, kavurmaya devam edin. Kıymayı ilave edin. Tahta bir kaşıkla karıştırarak kavurun. Kıyma suyunu bırakıp çekince tuz, karabiber ve pulbiberi katın. Karıştırıp, yumurtaları üzerine kırın. Tavanın kapağını kapatmadan yumurtaları pişirin. Kaşıkla hafifçe kıymanın üzerine yayabilirsiniz. Yumurtaların sarıları hafif sulu kalacak biçime gelince tavayı ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.