Konak Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sarmısağı ince kıyın. Domatesi ve biberi küçük doğrayın. Tuzunu ayarlayıp, tavada sote yapın. Pideleri küçükçe doğrayıp, domatesli sos ile karıştırın.Servis tabağına alın. Üzerine 2 su bardağı yoğurtla karıştırdığınız közlenmiş patlıcanı ekleyin. Köfte, kuzu şiş ve dana şişleri ızgarada pişirin. Tabağa yerleştirin. 2 çorba kaşığı tereyağında sotelenmiş mantarları etlerin üzerine dizin. Ayrı bir yerde tereyağında kırmızıbiberi yakıp, kebabın üzerine gezdirin ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...