ÖNCELİKLE etleri sıvıyağ, gül yaprağı ve gülsuyu karışımında yarım saat bekletin. Diğer taraftan püre için kurufasulye ve pirinci bir tencereye alın. Üzerine süt, karanfil ve kuruüzüm koyup, kısık ateşte 2-3 dakika pişirin. İçine tereyağı, tarçın, tozşeker, gülsuyu ve dövülmüş damla sakızını koyup, karıştırın. Birkaç dakika sonra ocağı kapatın ve karanfilleri içinden çıkarın. Marineettiğiniz etleri yapışmaz yüzeyli bir tavada önlü arkalı kızartın. Kızaran etleri küçük parçalar halinde dilimleyin veyarısını servis tabağına alın. Üzerine kurufasulyeli karışımı koyun ve kalan et dilimlerini en üste dizin. Gül yaprakları ile süsledikten sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.