Kuş Yuvası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PatlIcanlarI alacalı soyup 5 cm kalınlığında yuvarlak dilimleyin. Kızgın yağda kızartın. Bu arada iri doğranmış etleri zeytinyağı ile kavurun. Kendi suyunda pişirin. Soğan, domates ve biberleri küp küp doğrayın. Etler piştikten sonra önce soğanı ve biberi, daha sonra domatesi ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp 10 dakika daha pişirin. Patlıcanları fırın kabına dik olarak dizin. Patlıcanların üst kısmını bıçak yardımı ile açın. Etler iyice piştikten sonra patlıcanların içine birer parça et yerleştirin. Etin suyunu üzerlerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Püre veya pilav ile servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.