Fesleğenli humus için fesleğen yaprakları, kuru fasulye, tahin, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu pütürsüz bir görünüm alana dek blenderden geçirin. Ocağa oturtup, kısık ateşte karıştırarak ılınmasını sağlayın. Zeytinyağını tavada kızdırıp, kuşkonmazları 5 dakika soteleyin. Aynı zeytinyağında tuz ve karabiber eklediğiniz kuzu küşnemeleri önlü-arkalı pişirin. Servis tabaklarına fesleğenli humusu pay edin. Üzerlerine kuşkonmaz yerleştirin. Kuzu küşneme koyup servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.