Eti küçük parçalara ayırıp tencereye yerleştirin. Kendi suyunu salıp yeniden çekene dek pişirin. Tereyağı ilave edip, 2-3 dakika daha pişirin. Kıyılmış biber ve soğan ekleyip, 1 dakika soteleyin. Su ilave edin. Kuskus ekleyip, tuzunu ayarlayın. Tencerenin kapağını kapatıp, kuskus suyunu çekene dek, yaklaşık 10 dakika pişirin. Yemeği güveç kabına alıp, ikiye bölünmüş domates, karabiber ve dereotu ekleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.