Zeytinyağını bir tencereye alıp, yemeklik doğranmış soğanı pembeleşene dek kavurun. Üzerine eti ekleyin ve suyunu salıp çekene dek karıştırarak kavurun. Tencereye 2 su bardağı sıcak su ilave edilip pişmeye bırakın. Et yarı yarıya pişince rezene ve tuz ekleyip, pişirmeye devam edin. Ayrı bir kapta un, yumurta sarısı, yoğurt, limon suyu ve yarım çay bardağı suyu karıştırın. Üzerine tenceredeki yemeğin suyundan biraz ekleyin. Terbiyeyi tencereye katıp karıştırın. Bir taşım daha kaynatıp ocaktan alın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.