Kuzu Kapama

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ETLERİ yıkayıp, önceden içine margarin konulmuş tencereye alın. Pazıları doğrayıp, ince kıyılmış taze soğan ilavesi ile etlerin üzerine koyun. 5 su bardağı su ekleyin. 2 tatlı kaşığı tuz koyup, tencerenin ağzını kapatın. Pişmeye bırakın. Ayrı bir tencereye 2 adet yumurta ve un ilave edip çırpın. Orta hararetli ocağın üzerine koyun ve diğer tencerede pişen etin suyundan üzerine dökün. Bir taşım kaynayıncaya kadar bekletin. Kaynayan etleri bir tepsiye dizin. Pazılı harcı üzerine kapatın. En üste un ve yumurta karışımını koyun. 50 gram tereyağını da üzerine koyarak, 100 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika dinlendirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.