Kuzu Etli Brüksel Lahanası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tereyağını yayvan bir tencereye alıp eti kavurun. Üzerine tuz ve karabiber ekleyip tavadan alın. İri doğradığınız soğan ve ince kıyılmış sarımsağı aynı tencereye alıp, pembeleşene kadar kavurun. Üzerine eti ekleyin. Et suyunu ilave edip pişmeye bırakın. Brüksel lahanalarını temizleyin. Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayın. Etler yumuşayınca, brüksel lahanası, domates, tuz, karabiber ve kekiği tencereye ekleyin. 10 dakika pişirip zeytinyağını yemeğin üzerine gezdirin. 5 dakika daha pişirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.