İNCİKLERİ tencereye yerleştirin.Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip, 5 dakika kaynatın. Soğuk sudan geçirip süzgece alın. Ayrı bir yerde margarini tavada kızdırın. İncik, kıyılmış soğan ve bütün haldeki sarmısağı ilave edip, birkaç dakika kavurun. Üzerine un serpiştirip, karıştırarak kavurun. İncikleri tencereye alın. Üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp, 15 dakika pişirin. Ortadan ikiye bölünmüş arpacık soğan, patates, havuç, kereviz, tane karabiber, maydanoz ve tuzu tencereye ilave edin. Üzerine marul yapraklarını yerleştirin. Kıyılmış dereotunu mekleyip, küçük bir tencere kapağı ile yemeğin üzerine bastırarak kapatın. Dış kapağını kapatıp, kısık ateşte sebzeler yumuşayana dek pişirin. Servis tabağına alıp, sıcak olarak servis yapın.