ÖNCELİKLE tencerenin dibi ısındıktan sonra tereyağınıda kuzu kuşbaşını pembeleşene kadar soteleyin. Kabukları soyulmuş bütün arpacık soğanları ilave edip sotelemeye devam edin. Küp doğranmış kırmızı biberi ve suyu ekleyin. Kısık ateflte 1 saat et suyunu çekene kadar pişirin. ineceğine yakın tuz, karabiber ve kekik ilave edip karıştırın. Soğuması için bir kenara alın. Hamur için elenmiş unun ortasını havuz şeklinde açın. Yoğurt, sıvıyağ ve tuzu ekleyip yumuflak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerine nemli bir bez örterek 15 dakika dinlendirin. 30x30 cm büyüklüğünde bir hamur açın. Yağlanmış ısıya dayanıklı bir cam kabın dibine dolmalık fıstıkları serpiştirin. Üzerine de kenarları sarkacak şekilde hamuru yerleştirin. Soğuyan etli harcı yayın ve kenarlardan sarkan hamuru üzerine kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra ters çevirip servis tabağına alın. Dilimleyerek servis yapın.