Mantarlı Biftek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Biftekleri yapışmaz yüzeyli tavada, kısık ateşte pişmeye bırakın. Et suyunu saldıktan sonra kapağı açıp, biftekleri çevirin. 5 dakika sonra, ateşi hafif açıp, tavanın kapağını kapatmadan kızartır gibi pişirin. Bir kenarda beklemeye alın. Bu arada domatesleri rendeleyin. Soğanı piyazlık doğrayın. Sarmısakları halka, biberleri ince doğrayın. Mantarları da irice doğrayıp, yayvan bir tencereye koyun. Tencerenin kapağını kapatıp, 10 dakika pişirin. Daha sonra soğan, sarmısak, biber ve domatesleri ekleyin. Tuz ve karabiber katın. Biftekleri de ekleyip, 10 dakika kadar pişirin. En son rendelenmiş kaşar peynirini ilave edin. 2 dakika sonra ocağı kapatın. Demlendikten sonra servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.