Etleri bir parmak kalınlığında doğrayın. Soğanları halka biçiminde doğrayıp, 2 çorba kaşığı zeytinyağıyla karıştırın. Etleri üzeri kapalı olarak buzdolabına alıp, bu sosta bir gece bekletin. Ertesi gün 1 çorba kaşığı zeytinyağında etleri kavurun. ikiye bölünmüş mantarları ekleyip, etler iyice yumuşayana kadar pişirin. Tuzunu ayarlayıp, biberiye ekleyin. Arzuya göre patates kızartması ile servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.