1ETİ geniş bir kaba alıp üzerine zeytinyağı, karabiber ve kekik ekleyip buzdolabında 2 saat marine edin. Diğer taraftan mercimeği haşlayıp süzün ve kenara alın. Havuç, kırmızı biber ve taze soğanı ince kıyın. Sıvıyağı kızdırıp havucu ve kırmızı biberi sote edin. Üzerine taze soğanı ilave edin. Soğanın rengi dönünce mercimek, karabiber, kekik ve tuz ekleyip ocaktan alın. 2Marine ettiğiniz antrikotları yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı kızartıp servis tabağına alın. Mercimekli harcı üzerlerine paylaştırın. Taze kekikle süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.