Milföy Tabağında Et Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Bonfileleri ince kesip, soteleyin. Üzerine dilimlenmiş mantar ve kırmızı biberi, dövülmüş sarmısakları ve baharatları ekleyip, pişirmeye devam edin. 1-2 dakika sonra soya sosunu, beyaz şarabı ve çok az suyla ezilmiş nişastayı ekleyin. Etler yumuşayana dek pişirin. Ateşin üzerinden aldıktan sonra soyulmuş ve kavrulmuş bademleri ekleyin. Milföy hamurlarını dışı yağlı kağıtla kaplanmış kaselerin dışına sarın. Kaselerin ağzı aşağıda olacak şekilde bir tepsiye dizin. 180 derece fırında pişirin. Hamurları kasenin üzerinden çıkarın. Ilındıktan sonra ters çevirip içine etli harcı doldurun. Haşlanmış sebzelerle birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.