Muskatlı Dana Biftek
Malzemeler
Yapılışı
-
1
BİFTEKLERİ iyice dövün. Muskatı rendenin ince tarafı ile rendeleyin. Aynı kaba limonun kabuğunu da rendeleyin. Muskat ve limon kabuğu rendelerini bifteklerin aralarına pay edin. Biftekleri rulo şeklinde sarın. Rulo biftekleri alüminyum folyonun içine koyup, folyonun kenarlarını bükerek kapatın. Kapaklı bir tencerede suyu kaynatın. Folyoya sardığınız etleri tencereye atın ve yarım saat kadar pişirin. Folyoları çıkarıp, etlerin üzerine limonun suyunu sıkın. Tereyağını bir tavada eritin. Biftekleri tavaya alıp, yarım dakika kızartın. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL