Mutancene

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Eti tencereye alıp, üzerini geçecek kadar su ilave edin. Üzerinde biriken köpüğü ara sıra alarak, et yumuşayana dek pişirin. Erik ve kayısıları ılık suda 1-2 saat bekletin. Eriğin çekirdeklerini çıkarın. Daha sonra her ikisini de ikiye bölün. Bademleri kaynayan suya ilave edin. 5 dakika sonra alın. Kabuklarını soyup ikiye bölün. Soğanları küp doğrayın. Eti tencereden çıkarıp, et suyunu süzün. 2 su bardağı et suyunu başka bir tencereye alıp, kaynatın. Üzerine bal, tereyağı, tuz ve karabiber ilave edin. Kapağı kapalı olarak 30- 5 dakika pişirin. Sürenin sonunda badem, erik, kayısı ve siyah üzümü ekleyip, 10 dakika daha pişirin. 4 çorba kaşığı sirke ilave edip ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.