Patates Püreli Et Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patatesleri haşlayın. Kabuklarını soyun. Ezerek püre yapın. Sıcakken yumurta ve 1 çorba kaşığı tereyağını ekleyip, kaşıkla ezerek karıştırın ve iyice yedirin. Dereotunu incecik kıyıp, patatese katın. Karıştırmaya devam edin. Bu arada ayrı bir kapta kalan yarım çorba kaşığı tereyağını eritin. Piyazlık doğranmış soğanı kavurun. Salçayı, küçük doğranmış biberi ve etleri ilave edip, kavurmaya devam edin. Bu arada küçük doğranmış domatesi ekleyin. 2 su bardağı su ilavesiyle etler iyice yumuşayana kadar pişirin. Etler pişmeden suyunu çekerse su ilave edin. Ocaktan almaya yakın tuz ve karabiber katın. Patates püresi ile birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.