Sıvı yağı bir tencereye alıp üzerine kuzu incikleri koyun. 10 dakika çevirerek kavurun. Üzerine doğranmış soğan, sarımsak ve salçayı ilave edin. Soğanın rengi dönünce suyunu ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp bir buçuk saat pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Daha sonra inciklerin kemiklerini ayırın. Diğer taraftan patlıcanların üzerine bir çatalla delikler açın ve ocakta çevirerek közleyin. Soğuduktan sonra kabuklarını soyup iri doğrayın. Servis tabaklarına közlenmiş patlıcanı paylaştırın. Kuzu incikleri üzerine koyun. Dilimlenmiş zeytin, kiraz domates ve kekikle süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.