Pazılı Kuzu Kapama

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    İncikleri iyice yıkayıp bir tencereye dizin. Üzerini örtecek kadar su ekleyin. Soğan ve havucu temizleyip bütün olarak tencereye ilave edin. Etin pişmesine yakın tuz ilave edin. Suyun üzerinde oluşan köpüğü alın. Kısık ateşte eti iyice pişirin. Diğer tarafta pazıları kaynayan suya atıp hemen çıkarın ve buzlu suya koyun. Pazı yapraklarının üçünü büyük bir pazı yaprağı oluşturacak şekilde düz bir zeminde yayın. Pazıların üzerine
    doğranmış soğan ve haşlanmış yarım havucu dilimleyerek yayın. Haşlanmış inciği soğan ve havucun üzerine yerleştirip pazıyla sarın. Aynı işlemi diğer inciklere de uygulayın. Kapamaları bir tencereye dizip üzerine incikleri haşladığınız sudan gezdirin. Kısık ateşte 15 dakika pişirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.