Rendang Tok (Baharatlı et)

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Etİ toz rezene, toz kişniş ve tuzla marine edin. Yağı bir tavaya alıp kızdırın. Arpacık soğan ve sarmısakları soyup tavaya alın. Zencefil, zerdeçal ve limon bitkisini de tavaya alıp kokusu çıkana kadar sote edin ve sonra kırmızı biberi ekleyin. Marine edilmiş eti de tavaya alıp iyice karıştırın ve kısık ateşte pişirin. Sonra misket limon yaprağını ve zerdeçal yaprağını ekleyip iyice karıştırın. Sonra tane kimyon ve köri ekleyin. Son olarak Gula Melaka ve hindistancevizi sütünü ekleyip iyice karıştırın. Kıvam alıncaya kadar pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.