Bonfileyi mutfak ipiyle bağlayıp rulo şekline getirin. Tuz, karabiber ve yenibaharı havanda iyice dövüp, etin üzerine sürün. İyice kızdırılmış döküm tavada, yoksa yapışmaz yüzeyli tavada altın rengi alana dek 1 dakika her tarafını iyice mühürleyin. Pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine alın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 30-45 dakika pişirin. Sos için zeytinyağı, wok sosu, ezilmiş sarmısak, kekik, çekilmiş karabiber, taze kekik ve biberiyeyi karıştırın. Diğer taraftan toz şekeri tavada eritip, sıcak su ve balzamik sirke ekleyin. Bir-iki dakika sirkenin kokusu gidene kadar kaynatın. Kokusu gidince zeytinyağlı karışıma ilave edin. Eti fırından alıp, sosun içinde ve oda sıcaklığında 3 saat dinlendirin veya ılık fırında 1 saat bekletin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.