Eti tencereye alın ve suyunu salıp çekene dek kavurun. Üzerine yağı ekleyip biraz karıştırın. İnce kıyılmış soğanı ilave edin ve bir-iki kez daha karıştırın. Sırasıyla küp doğranmış havuçları, salçayı, küp doğranmış patatesi ekleyip kavurun. Kekik, karabiber, tuz ilave edin. 2 su bardağı sıcak suyu ekleyip kapağını kapatarak kısık ateşte yaklaşık 45 dakika-1 saat etler yumuşayana kadar pişirin. Tencereyi ocaktan almadan önce kıyılmış maydanoz ilave edin .
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.