Arpacık soğanları zeytinyağında hafifçe soteleyin. Salçayı katın ve az su ilavesi ile salçayı açın. İçine kabuğu soyulup dörde bölünmüş patates, doğranmış biber ve defne yaprağını ilave edip, tüm malzemeyi şöyle bir çevirin. Kuzu gerdanı yerleştirin ve üzerine suyu gezdirin. Tane karabiber katın ve orta ateşte kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra ocağı kısıp, et yumuşayana kadar pişirin. En son tuzunu ayarlayın ve sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.