Sebzeli Bonfile Sarması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BONFİLEYİ döverek inceltin. Havuç, kırmızı biber, sarı biber ve kabağı jülyen doğrayın. Kaynar suda 5-10 dakika haşlayın. Kekik, fesleğen, maydanoz ve zeytinyağını ilave edin. Sebze karışımını bonfileye yerleştirip, sarın. Izgarada pişirin. Patates püresi için, patatesi ezin. Kaşar peyniri, dövülmüş sarmısak ve sütle karıştırın. Bonfileyi üçe bölün. Servis tabağına alın. Yanında patates püresi ile servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.