KUZU budunun incik kemiği hariç diğer kemiğini içinden çıkarın ve bir kenara alın. Kuyruk yağını irice doğrayıp robota koyun. Üzerine nane, maydanoz, dereotu, peynir ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyip birlikte çekin. Hazırladığınız harçtan bir çorba kaşığı ayırın. Kalan harcı etin içine doldurup iple bağlayın. Ayırdığınız harcı etin üstüne sürün. Diğer tarafta alt harç için, sebzeleri doğrayın. Su ve sıvıyağ ekleyip fırın tepsisine koyun. Üzerine ızgarayı koyup eti ızgaraya yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 1 saat 45 dakika, ara ara pişme suyundan üzerine dökerek pişirin. Diğer tarafta garnitürü hazırlayın. Bir tavaya sıvıyağı koyup sebzeleri 5 dakika sote edin. Suyu ekleyip 10 dakika pişirin. Et piştikten sonra servis tabağına alın etrafına garnitürü yerleştirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.