Soğanları yarım halka şeklinde incecik doğrayıp, biraz tuz serperek ovun. 5 dakika beklettikten sonra iyice yıkayın ve suyunun süzülmesi için süzgece alın. Diğer tarafta yumurtayı iyice çırpın. Tuz, karabiber ve kekiği ekleyip karıştırın. Soğanları ekleyip biraz daha karıştırın. Son olarak unu yavaş yavaş ilave ederek mücver gibi koyu bir kıvam elde edin. Bir tavada yağı kızdırın. Karışımdan birer kaşık alarak sıcak yağın içine atıp kızartın. Sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.