Soğanları soyup, dörde bölün. Üzerine 2 çorba kaşığı zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. 2 Diğer taraftan kalan zeytinyağını bir tencereye alıp üzerine kuzu etini ve sarımsağı ilave edin. Et suyunu salıp çekince, salça ve un katın. Birkaç dakika daha soteleyip üzerini geçecek kadar sıcak su, defne yaprağı, tuz ve karabiber ekleyip, et yumuşayana dek pişirin. Eti servis tabağına alın ve soğanla birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.