HAŞLANMIŞ patatesleri soyup rendeleyin. İçine 1 çay kaşığı tuz, ince kıyılmış maydanoz, kırmızıbiber, karabiber, yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri ilave edip yoğurun. Yağlanmış fırın tepsisine eşit şekilde yayın. Diğer tarafta patlıcanları alacalı soyup 1 cm kalınlığında dilimleyin. Tuzlayıp 15-20 dakika beklettikten sonra yıkayıp kurulayın. Teflon tavada az yağda arkalı önlü kızartın. Tepsiye yaydığınız patates püresinin üzerine bir sıra halinde dizin. Derin bir kabın içinde kıyma, tuz, karabiber, kimyon, yenibahar, bir tutam reyhan, 1 adet yumurta, soğan, çok ince doğranmış sivri biber, ince doğranmış domates, galeta ununu iyice yoğurun. Bu harcı da tepsideki diğer malzemenin üzerine yayın. Üzerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından çıkartmadan önce kalan kaşar peynirini üzerine serpin. Üzeri kızarana kadar pişirin. Fırından aldığınız yemeği dilimledikten sonra iki dilimi üst üste yerleştirerek servis yapın.