Süzme Yoğurtlu Et Güveç

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuşbaşı eti kısık ateşte kendi suyunu salıp çekene kadar pişirin. Ayrı bir kapta kabukları soyulmuş ve küp doğranmış kabak ve domates, sivri biber, ince kıyılmış sarmısak, kekik, tuz ve pulbiberi karıştırın. Etin içine ilave edip bütün malzemeyi karıştırın. Sıvıyağla yağladığınız güveç kaplarına etli karışımı paylaştırın. Üzerlerini süzme yoğurt ile kaplayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Fırından çıktıktan sonra üzerlerine pulbiber gezdirip sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.