Tas Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BİR TENCEREYE kuşbaşı etleri koyun. Üzerine yağı, piyazlık doğranmış soğanları ve ince kıyılmış sivri biberleri ekleyip, etler bıraktığı suyunu çekene dek soteleyin. Suyunu çeken etlerin üzerine küp doğranmış domatesi ya da salçayı, 3ʼe bölünmüş sarmısakları, su, tuz ve karabiberi ekleyip, etler yumuşayana dek pişirin. Gerekirse su ilave edin (yemeğin suyu yok denilecek kadar az olmalı). İnmesine yakın kekik serpin. Arzuya göre patates kızartması ile birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.