ETİ tuzla ovup yapışmaz yüzeyli bir tavaya alın. Sürekli çevirerek her tarafını kendi yağında kızartın. Daha sonra bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin. Temizleyip dörde böldüğünüz soğan ve havucu tencereye ekleyin. Tane biberleri, kekiği ve suyla açtığınız salçayı katın. Ocağa oturtup bir buçuk saat pişmeye bırakın. Daha sonra sudan alıp biraz ılıtın ve her tarafına tereyağı sürün. Düz bir zemine susamı döküp rostoyu susama bulayın. Isıya dayanıklı bir kaba alıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında susamlar kızarana kadar pişirin. Garnitür için, sıvıyağı bir tavaya alıp jülyen doğradığınız biberleri üzerine ekleyin. Bir iki çevirip renkli tane biberleri ilave edin. Yumuşayana kadar pişirip ocaktan alın. Pişen rostoyu servis tabağına koyun. Taze kekik dalları ile süsleyin. Üç renkli biber garnitürü eşliğinde servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.