PAZIYI yıkadıktan sonra bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ilave edin ve diri kalacak şekilde haşlayıp sudan çıkarın. Geniş bir kapta kıyma, pirinç, ince kıyılmış soğan, salça, sıvıyağın yarısı, maydanoz, nane, 1 su bardağı su, tuz ve karabiberi yoğurun. Haşladığınız pazıların saplarını kesin. Bir adet pazı yaprağını düz bir zemine serip, içine hazırladınız harçtan koyup, sarın. Kalan pazı yapraklarını da aynı şekilde hazırlayın. Kestiğiniz pazı saplarını tencerenin dibine yerleştirin ve sardığınızı pazıları üzerine dizin. Tencereye, kalan sıvıyağı, tereyağını ve vişneyi koyun. Sarmaların üzerine bir tabak kapatın. 3 su bardağı sıcak su ilave edip, kısık ateşte 45 dakika pişirin. 10 dakika dinlendirip servis yapın.