ERİŞTEYİ haşlayıp fazla suyunu süzdürerek kenara alın. Sıvıyağı vog tavaya alıp et ekleyin. Harlı ateşte 5-6 dakika pişirin. Eti bir kenara alın. Wok tavada kalan sıvıyağa önce sarmısakları, daha sonra büyükçe yarım ay şeklinde doğranmış soğan, kabak, biber, et, soya filizi, salatalık ve lahana ilave edip karıştırın. Soya
sosu ve tuz ekleyin. Bir iki kez karıştırıp ocaktan alın. Dilediğiniz garnitürle sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.