KIYMA, rendelenmiş soğan, ufalanmış ekmek, karabiber ve tuzu 10-12 dakika yoğurun. Kıymayı fırın tepsisine 1 parmak kalınlığında yayın. Ortasına haşlanmış bütün havuçları ve bezelyeyi yerleştirin. Rulo şeklinde sarıp, ek yerini iyice birleştirin ve tepsinin altına getirin. Üzerine küçük parçalara bölünmüş tereyağını serpiştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, kızarana dek pişirin. Sos için salça ve suyu pişirin. Tuz ekleyip ocaktan alın. Rostoyu fırından alıp, sıcak sosu üzerine gezdirin. Pilavla birlikte sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.