Kıymayı derin bir kaba alın. İçine bulgur, pirinç, yumurta, tuz ve karabiber katıp, yoğurun. Harçtan fındık büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarlayıp, misket köfteler hazırlayın. Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domatesi bir tencereye alıp, suyunu çekene kadar pişirin. Zeytinyağı, tereyağı ve sarımsağı ekleyin. Tereyağı eriyince nohut ve suyu katın. Su kaynayınca hazırladığınız misket köfteleri ilave edin ve kısık ateşte köfteler yumuşayana kadar pişirin. Üzerine kıyılmış nane serpin ve sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.