Doğadan gelen fermente mucize: Kombucha! Canlandırıcı, doğal ve enerjik bir yaşamın sırrını keşfedin her yudumda sağlık, her demle hayatınıza canlılık katın.
Toz şekeri cam bir kavanozun içine alın. Üzerine demlediğiniz çayı süzerek ekleyin ve çaydanlığın altında kalan sıcak suyu ilave edin. Şeker suda çözünene kadar tahta kaşık ile karıştırın. Oda ısısına gelene kadar bekletin.
15 veya 20 gün sonra kombucha mayası (scoby)'nı kavanozdan çıkartın. Kombucha'yı süzgeç yardımı ile cam şişelere doldurup buzdolabında soğumaya bırakın ve servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.