Vişne Suyu

Dünyada en çok Türkiye’de yetişen, yaz aylarının vazgeçilmezi, reçel ve meyve suyunun tadına doyulmayan meyvesi vişne, damaklarımızı şenlendirmek için bizlerle.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Vişneyi yıkayın. Sapını ayıklayıp, çekirdeğini çıkarın. Derin bir tencereye aktarın. Üzerine şeker, limon suyu ve suyu ilave edin. Orta ateşte vişne yumuşayıncaya kadar pişirin. Altını kapatın ve soğumaya bırakın. Pişirme sırasında üzerinde oluşan köpüğü delikli bir kepçe yardımıyla alın.

  • 2

    Soğuduktan sonra süzgeçten geçirip, suyunu kavanoz, şişe ya da sürahiye alarak buzdolabında soğumaya bırakın. Arzuya göre buz ekleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.