Soslu Baloncuk Ekmek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Hamur için gerekli olan malzemelerle ele yapışmayan, yumuşak kıvamlı bir hamur hazırlayın. Üzerini streç filmle kapatıp 30 dakika dinlendirin. Üzeri için eritilmiş tereyağının içine baharatları ve sarımsağı ekleyerek karıştırın ve kenara alın.

  • 2

    Dinlenen hamurdan küçük bezeler yapıp elinizle hafifçe açın. Bezenin içine küp şeklinde doğranmış kaşar peyniri koyun. Ek yerini sıkıca kapatıp fırın tepsisine bal peteği şeklinde dizin. Üzerine tereyağlı sosu sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında nar gibi olana kadar pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.