Yulaflı Parfe Tarifi

Yemeklerden sonra tatlı yiyemeden duramayanlardan mısınız? Yulaflı parfe tarifi tam size göre. Yaz aylarında sofranıza yakışacak yulaflı parfe nasıl yapılır? Cevabı;

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yulaf ezmesini yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp, orta-kısık ateşte 5 dakika kadar çevirin. Ardından tereyağını ilave edip çevirmeye devam edin.
  • 2
    Yulaf ezmesi, tereyağını çekecek ve güzel bir renk alacaktır. Ortalama 10 dakika kavurup altını kapatın ve pekmezi ilave edin.
  • 3
    Yulaf ezmesinin pekmezi çekmesi için iyice karıştırın ve soğuması için kenara alın.
  • 4
    Yoğurt, labne peyniri ve vanilyayı mikser ile iyice çırpın.
  • 5
    Uygun büyüklükte 4 adet kase veya kupa önce 2'şer yemek kaşığı dilediğiniz meyvelerden koyun, ardından yoğurt-labne karışımını, en üste de yulaf ezmesini koyup, soğuk servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.