Kayseri yöresine has özel bir lezzet olan sucuğu ister www.dipsizkiler.com sitesinden hazır alabilirsiniz, isterde size vereceğim tarif ile evinizde kolayca yapabilirsiniz...
Malzemeler
5 kg. orta yağlı dana kıyması (Kurban etinin yağlı, sinirli kısımlarını gönül rahatlığınca içine atabilirsiniz)
Tüm malzemeleri büyükçe bir leğenin içine koyup iyice yoğurunuz. Yoğurduktan sonra üzerini bir bezle örtüp bir gece serin yerde bekletiniz. Ertesi günü tuzunu ve baharat kıvamını kontrol edip tekrar yoğurunuz. Kıyma makinasına eti koyup bağırsaklara huni yardımıyla hiç ara kalmayacak şekilde doldurunuz. İsteğe bağlı uzunluk elde edilince bağırsakları kalın bir iple boğarak bağlayıp iki ucunu birleştirip halka yapınız. Bu şekilde bütün sucuğu bağırsaklara doldurunuz. Hepsi bitince sucukları asınız. Fazla suyunun çıkması için sucuklarıı toplu iğne ile bir kaç yerinden deliniz. Sucukları serin bir yere asıp kurutunuz.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.