Biberlerin çekirdeklerini çıkarın, arka tarafındaki sivri kısmını kesin ve Grilliant ile 4. seviyede kesilip katlanacak kıvama gelene kadar hafifçe pişirin. Tuzunu aldığınız peyniri iyice kurulayın, dört parçaya bölün ve üzerine biraz taze karabiber serpin ve Grilliant ile 4. seviyede pişirin. Her bir biberin içine birer adet peynir ve defne yaprağı koyarak sarın. Servis tabağına aldığınız biberlerin üzerini fıstık ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis edin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.