Önce ılık sütün içinde maya ve şekeri iyice eritin. Un hariç diğer malzemeyi ilave edin. Sonra azar azar un ekleyip, iyice yoğurun. Hamurun üzerini örtün. Kabarıp iki katına ulaşana dek bekletin. Bu arada tepsiye mutlaka mısır unu veya un serpin. Hamura şekil vererek tepsiye yerleştirin. Önceden ısıtılmış 230 derece fırında 5 dakika, daha sonra ısıyı orta dereceye düşürerek 170 derecede 15 dakika daha üzerleri iyice kızarana dek pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.