Kayısı Reçeli

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KAYISILARIN parçalanmamasına dikkat ederek çekirdeklerini çıkarın. Tozşekerle birlikte derin bir tencereye alıp, kayısılar suyunu bırakana dek yaklaşık 1-2 saat dinlendirin. Ocağa oturtup, oluşan köpükleri alarak kaynamaya bırakın. Şerbet tırnağınızın üzerinde damla şeklinde duruyorsa, reçel olmuş demektir. Ocaktan almaya yakın limon suyunu ilave edin ve 1-2 dakika daha kaynatın. Tereyağını ekleyip hafifçe karıştırın. Bademleri ilave edip ocaktan alın. Reçel sıcakken kavanozlara pay edin. Dilediğiniz şekilde servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.