Kırmızı Meyve Reçeli

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    VİŞNELERİN çekirdeklerini çıkarıp bir tencereye alın. Üzerine 1 su bardağı tozşeker ekleyin. Çilekleri temizleyip vişnenin üzerine yayın. 1 su bardağı tozşeker gezdirin. Böğürtleni ve yaban mersinini yıkayıp süzdükten sonra tencereye alın. Üzerine kalan şekeri gezdirin ve kapağını kapatın. Bu şekilde bir gece buzdolabında bekletin. Daha sonra ocağa oturtun. Kısık ateşte, arada bir tencereyi sallayarak reçeli karıştırın ve üzerinde biriken köpükleri alıp, 1 saat pişirin. Limon suyunu ilave edin. Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın. Soğuduktan sonra temiz ve kuru kavanozlara aktarın. Serin ve güneş almayan bir yerde saklayın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.